U bevindt zich hier:  Home

Stammapostel Schneider
Stamapostel Schneider
(05.01.2014) Brussel. Met het speciaal voor deze gelegenheid geschreven lied „Bienvenue – Willkommen – Welkom“ begroette een ca 30-tal groot kinderkoor Stamapostel Schneider op 4 januari in de namiddag in La Hulpe, een voorstad van Brussel, dit als opmaat van zijn bezoek aan België. Begeleid werd de Stamapostel door Districtsapostel Fehlbaum (Zwitserland) alsook door onze Districtsapostel Koberstein en de in zijn bereik werkzame Apostelen.
Kinderchor
kinderkoor
Het kinderkoor maakte de aanwezigen blij met liederenvoordrachten en aansluitend heetten twee van de jonge zangers de Stamapostel in een korte toespraak welkom en overhandigden namens alle kinderen een klein geschenk.

Al snel ontwikkelde zich uit de vreugdevolle dank van de Stamapostel voor deze mooie begroeting een spontane dialoog met de kinderen. Ongedwongen en duidelijk verklaarde de Stamapostel aan de geëngageerde kinderen, hoe Gods voorzorg voor de kinderen er in het leven uitziet en hoe de verbinding met onze Hemelse Vader in het gebed het best kan worden bereikt.
Gruppenfoto
groepsfoto
Aansluitend werd nog een groepsfoto met de kinderen gemaakt en daarna met de leidinggevende ambtsdragers van het aposteldistrict.