U bevindt zich hier: 

Afdruk

Nieuw-Apostolische Kerk in België

Nieuw-Apostolische Kerk in België v.z.w.
Franz Guillaumelaan 80
1140 Evere (Brussel)

Uitgegeven door:


Districtsapostel Bernd Koberstein

Verantwoordelijke uitgever:

Dietmar Gehring

Online Contact


Algemene gebruiksvoorwaarden

Auteursrecht:
De via de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in België aangeboden inhoud is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik er van is onderworpen aan de geldende auteursrechten. Niets uit deze website mag zonder toestemming van de Nieuw-Apostolische Kerk in België worden gewijzigd, gekopieerd, opnieuw gepubliceerd, overgedragen, uitgezonden of bewaard. De gegevens mogen uitsluitend voor private, niet-commerciële doelstellingen volgens auteursrechtelijke normen worden gebruikt.

Merknaam:
Het logo van de Nieuw-Apostolische Kerk alsook de benaming «Nieuw-Apostolische Kerk » zijn geregistreerd en mogen niet vrij gebruikt worden.

Aansprakelijkheid:
De Nieuw-Apostolische Kerk in België kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoud en programma’s, welke op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in België worden uitgezonden, noch voor de gevolgschade die daaruit voortvloeit, tenzij dat deze schade door de Nieuw-Apostolische Kerk in België opzettelijk of onheus onachtzaam werd ingevoerd. Dit geldt voor alle aard van gevolgen, in het bijzonder deze door fouten, vertragingen of onderbrekingen in de doorgaves, bij storingen der technische installaties en services, onjuiste inhoud, verlies of wissen van gegevens, virussen of overige wijze welke bij het gebruik van deze online aanbieding kunnen ontstaan.

De Nieuw-Apostolische Kerk in België is niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid, wettelijkheid en functionaliteit van internet pagina’s van derden, naar welke via links zijdens de internet pagina van de Nieuw-Apostolische Kerk in België wordt verwezen. Het raadplegen van internet pagina’s via links gebeurd op eigen risico.

De Nieuw-Apostolische Kerk in België is niet aansprakelijk voor storingen in de kwaliteit van toegang uit reden van overmacht of uit reden van gebeurtenissen, die de Nieuw-Apostolische Kerk niet vertegenwoordigd, in het bijzonder met betrekking tot het uitvallen van communicatie netwerken en Gateways.

De Nieuw-Apostolische Kerk in België garandeert niet dat de internet pagina ononderbroken en vlekkeloos functioneert of dat mogelijke fouten worden gecorrigeerd. Tevens wordt niet gegarandeerd dat alle inhoud van de internet pagina correct is.

Protocollen:
De hits op de http-Server van de Nieuw-Apostolische Kerk worden zoals in het algemeen gebruikelijk in logboek opgenomen. De protocollen vermelden steeds datum en tijd, de omschrijving (URL) van de door de gebruiker opgeroepen internet pagina, alsook de omschrijving (IP-Nummer) van de computer, waarmee de pagina werd opgeroepen.

System- und Browserempfehlungen:
Diese Seiten sind optimiert für eine Darstellung mit einer Bildschirmauflösung von mindestens 1024 x 768 Pixeln und einer Farbtiefe von mindestens 65536 Farben. Bitte aktivieren Sie Javascript und Style Sheets. Um den vollen Nutzen aus den Webseiten ziehen zu können, wird empfohlen einen der folgenden Browser zu benutzen:
Netscape Navigator 4.0 oder höher
Microsoft Internet Explorer 4.0 oder höher.